fredag 28. juni 2013

Fugler i Troms - del 4

Flere rypebilder i flott lys for de som orker mer. Men måtte plukke vekk noen da jeg snart har vist 100 bilder fra en fire dagers tur og må sette strek. Lover at det skal bli en stund til jeg legger ut nye rypebilder på bloggen :)  Må bare si jeg er heftig betatt av nord Norge. Litt misunnelig på dere der oppe selv om vi har det fint her sør synes jeg ikke vi kan konkurere med det dere har oppe i nord av naturkvaliteter. Dessuten har dere en gjestfrihet vi kan lære av her sør. Lar bildene stå for seg selv uten kommentarer og takker for en fin tur og all hjelp til de jeg traff på denne fototuren.    
 
Nå skal rypa få hvile seg litt og ikke plages og stresses fra min side på en stund ....

6 kommentarer:

 1. fine bilder av rype og fugler i flott lys i fra nord. Likte best det siste rype bildet, det er veldig bra

  SvarSlett
 2. Hej Torbjörn
  Vilken flott sida du har :) grymma bilder från en väldigt duktig fotograf. Älskar dina rip-bilder, jag har alltid velat få uppleva en Ripa av nå slag, ska kanske uppåt Jämtland snart. Din sida går raka vägen in i favoritmappen :) Ha en bra Lördagkväll! / Sami

  SvarSlett
 3. Du altså! Gode bilder igjen, i en serie med både bredde og høyde. Jeg finner flere favoritter her, som fx tranene, tjeldene, fjell i fint lys og kråka. Det siste var også et herlig innslag. Jeg ser stadig fram til nye bilder fra deg.

  SvarSlett
 4. Flotte flotte bilder!
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Vilken serie!!! RIporna är ju fantastiska men älgar är ju alltid mina favoriter

  SvarSlett
 6. Beautiful photographs, such views are delighting the eye:) Greetings

  SvarSlett