mandag 29. august 2011

ISLAND juni del 1

Hadde en veldig fin uke til Island i juni og besøkte Randis slektninger. Så når Randi var på shopping i Reykjavik sammen med Thora tok Birgir Steinar med meg på en 4 timers lang fotoflytur.                            Ned langs kysten til Vik og videre østover. Snudde ikke før vi var over Skeidararsandur.
Noen dager senere tok Eirikur oss med på en dagstur med fly over Landmannalaugar, gjennom Thorsmørk og ut til Vestmannaøyer. Vi landet fire ganger på forskjellige småflypstriper og fikk strekt litt på beina. Eirikur guidet oss også rundt om på Vestmannaøyer. Legger ut noen flyfoto fra disse to fantastiske turene. Har du ikke vært i småfly over Island har du godt glipp av masse fotomuligheter med fantastiske farger, spennende elvedeltaer og askelag på snøen over Lannmannalaugar etter siste vulkanutbrudd.
En stor takk til alle Randis Islandske slektninger som gjorde denne bryllupsgaven vår til en utrolig flott og hyggelig tur for Randi og meg. Flere bilder fra turen kommer senere…..
12 kommentarer:

 1. Gratulere så meget med vel overstått giftemål. En tur med småfly over Island ser ut som en fantastisk drøm for en naturfotograf. Utrolige mange flotte bilder med linjer og komposisjoner en fotograf kan drømme om :)

  SvarSlett
 2. Hei Torbjørn, og gratulerer med giftemålet!
  Her var det mye severdige bilder, og mye som er ganske anderledes enn det jeg har sett fra Island før. Jeg ble veldig fascinert av det fjerde bildet, med den går askekledde(?) isen.
  Blir spennende å se mer.
  S:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer,og hvilken flott bryllupsgave dere fikk. bildene er helt fantastiske.

  SvarSlett
 4. Vannvittig flotte bilder, Torbjørn! Småfly er helt klart å foretrekke fremfor rutefly :-)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra Island. Ser at flyfoto tar seg godt ut på bilde. For noen linjer og farger. Utrolig flott!
  Håper jeg kommer dit en gang.

  SvarSlett
 6. Ah, utrolig flotte bilder fra vakre Island!

  SvarSlett
 7. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, både på blogg, facebook, telefon og SMS. Er det noen som skal dit og trenger gode råd så er det bare å kontakte meg. Har vært der 6 ganger/tilsammen 6 uker og reist mye rundt om i landet....

  SvarSlett
 8. Hei Torbjørn

  Fint å se at du har kommet deg på nett med en blogg:-) Utrolig flotte bilder fra Island. Dette må være en drøm for en naturfotograf spektakulær natur sammen med magiske farger og spennende former. Gratulerer!!

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 9. Fyttikatta for noen vakre bilder Torbjørn! Skal definitivt til Island, så jeg kommer til å spørre deg til råds en dag.. :-) Skjønner også av andre her at du har giftet deg; Gratulerer til begge! Blir spennende å følge bloggen din også da..Snakkes :-)

  SvarSlett
 10. Jøss, her var mye veldig bra! Sjeldent å se så mange flotte bilder fra island, Hans Strand til tross. Dette ble nok minner du kan være rimelig godt fornøyd med , ja!!!

  SvarSlett
 11. Fantastiske kunstverk av noen bilder. Du er dyktig!!

  Har aldri vært på Island, men har alltid hatt lyst til å komme dit en gang. Og disse bildene gjør ikke akkurat lysten noe mindre...:)))))

  SvarSlett